Varje balkonginglasning måttbeställs

Inglasningarna skräddarsys helt efter kundernas förutsättningar och mått. Varianterna är flera, med olika grad av väderskydd, funktion och utseende. Det finns flera alternativa paketlösningar och prisklasser, som passar både till dem som söker en enklare lösning och de som söker mer sofistikerade uterumslösningar. Något som passar alla helt enkelt.

Som företag är vi otroligt glada och stolta över att kunna leverera helt svensktillverkade balkonginglasningar. Vi tillverkar allt i vår egen fabrik i Eskilstuna och har på så sätt full kolla på alla led i produktionen. Råvarorna levereras av noggrant utvalda leverantörer och också de ska uppfylla våra hårt ställda kvalitetskrav.

Produktion, försäljning, administration, skötandet av bygglovsansökningar, hantering och montage, allt inom våra egna väggar. Vi äger också vårt egna profilsystem som ständigt utvecklas till att bli bättre. En annan grundläggande del i företaget är medarbetarna. Vi väljer medarbetare som är passionerade för det de gör vilket är en viktig faktor för att lyckas som företag. Vi har roligt på jobbet vilket också märks i vår service!

Relaterade artiklar

Tillbaka till bloggen