Så går det till

3 enkla steg

Nordiska Inglasningar hjälper dig från idé till färdig installation.

1. KONTAKTA EN SÄLJARE

Tillsammans bokar vi ett lämpligt datum för ett kostnadsfritt hembesök där en analys genomförs för att kunna lämna ett pris.

På mötet, som tar ca en timme, får du broschyrer och en presentation av de olika lösningarna som vi erbjuder. Här har du möjlighet att diskutera vilken lösning och tillbehör just du är intresserad av att få mer information om. Vi har också med oss en modell som du kan se och klämma på för att vara helt säker.

På mötet har du även möjlighet att tillsammans med säljaren diskutera olika avbetalningsalternativ som sträcker sig ända upp till 12 år.

2. BYGGLOV OCH AVTAL

När du accepterat vår offert kontaktar en tekniker dig för att boka ett hembesök där exakta mått och slutgiltiga konstruktion fastställs. 

Här säkerställs att du får en produkt som håller högsta klass anpassad för just dig och dina krav.

Vi hjälper till med administrationen kring bygglov och avtal med bostadsrättsföreningar innan arbetet påbörjas om så önskas.

3. MONTERING

När vår tekniker inkommit med alla uppgifter så kontaktas du av din personliga projektledare hos oss. 

Här bokar ni tillsammans in ett lämpligt montagedatum där en certifierad montör kommer till dig och monterar din nya inglasning.

När installationen är klar överlåts inglasningen till dig och du kan nu i lugn och ro njuta av alla fördelar tillsammans med nära och kära. Och glöm inte att din bostad just stigit betydligt i värde!

Vi är helt säkra på att dina förväntningar kommer att överträffas!

Är du nyfiken och vill veta mer?