Balkonginglasning för er bostadsrättsförening

Vi hjälper er med allt från administrativa handlingar, som bygglov och ritningar till att sköta aviseringar och informationsträffar för de boende.

Kostnadsfri visning och offert

Vi samlar in underlag för att kunna ge er den bästa offerten.

Beställning med volymrabatt

Intresseanmälan och beställning under visning eller hembesök.

Separata avtal för varje medlem

Varje medlem som gjort en beställning får ett eget avtal.

Fakturering & montage av inglasning

Allt monteras och därefter skickas en faktura för arbetet.

Erfaren aktör av inglasningar för bostadsrättsföreningar

Nordiska Inglasningar har lång erfarenhet av inglasningar och erbjuder en helhetslösning för bostadsrättsföreningar (BRF), från skiss till färdig installation.

Vi tar hand om allt det juridiska med bygglov och kontakter så att ni som kund slipper tänka på det. Med vår egen tillverkning i Sverige kan vi även erbjuda snabba leveranstider och svensk kvalité för alla produkter.

Inglasad balkong - Nordiska inglasningar
AAA - Högsta kreditvärdighet
balkonginglasning

För dig som sitter i styrelsen i en BRF

Som styrelsemedlem i en bostadsrättsförening vet ni att det finns många aspekter att ta hänsyn till när ni planerar för en balkonginglasning. Men oroa er inte, vi på Nordiska Inglasningar är här för att hjälpa er.

Vi erbjuder er professionell rådgivning och en kostnadsfri offert för att göra det enklare för er att fatta ett välgrundat beslut.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller vill veta mer om våra tjänster. Tillsammans kan vi skapa en vacker och funktionell balkonginglasning för er bostadsrättsförening.

Nordiska inglasningar
inglasad balkong

För dig som är medlem i en förening

För att få det mest ekonomiskt fördelaktiga priset kan det vara en bra idé att prata med andra medlemmar i föreningen om deras intresse i att delta i projektet. Därefter kan du ta upp frågan med styrelsen och se om det finns möjlighet att gå vidare med inglasningen.

Vi erbjuder professionell rådgivning och en kostnadsfri offert för att hjälpa dig att ta ett välgrundat beslut. 

Är du nyfiken och vill få en offert?

inglasade balkonger

Flera fördelar med en gemensam upphandling

Som bostadsrättsförening är det alltid en bra idé att gemensamt upphandla en leverantör när det kommer till åtgärder som påverkar fastighetens utseende och värde.

  1. Kostnadsbesparingar: Genom att upphandla tillsammans kan föreningen få bättre priser från leverantörerna på grund av den större volymen av arbete. Detta kan leda till betydande besparingar för varje medlem i föreningen.

  2. Enhetlighet: Genom att upphandla tillsammans kan föreningen säkerställa enhetlighet i kvalitet och design på inglasningarna. Detta kan bidra till att förbättra fastighetens utseende och öka dess värde.

  3. Enkelhet: Genom att ha en gemensam leverantör slipper varje medlem i föreningen att själva hantera upphandlingen och kontraktet, vilket kan vara tidskrävande och svårt. Föreningen kan ta ansvar för detta och göra det enklare för varje medlem.

  4. Kvalitetssäkring: Genom att upphandla tillsammans kan föreningen säkerställa att leverantören levererar en hög kvalitet på arbetet och att det är följer de krav och förväntningar som föreningen har.

En gemensam upphandling av en leverantör för inglasningar är en smart och lönsam lösning för medlemmarna i en bostadsrättsföreningar.