Nordiska Inglasningar i Sveriges Bygg- och fastighetstidning

Nordiska Inglasningar omnämns allt oftare i media som ett av de främsta företagen inom balkonginglasningar. Här berättar vi för Sveriges bygg- och fastighetstidning om vår tanke om företaget och hur vi arbetar.

Det som gör att Nordiska Inglasningar skiljer sig från de flesta andra företag inom byggbranchen är att vi har vår produktion i Sverige. Tack vare det kan vi ha full kontroll över alla led i både tillverkning och montering. Vi är också stolta över att ha utvecklat en tät och väderskyddande inglasning som både är anpassad efter det Nordiska klimatet och är tilltalande för ögat. Den positiva responsen från våra kunder bevisar att vi är inne på rätt spår!

Inglasningar för både privatpersoner och bostadsrättsföreningar

För Nordiska Inglasningar är enstaka uppdrag av privatkunder självklart lika viktiga som större beställningar från bostadsrättsföreningar. Vi skräddarsyr våra profiler och hjälper till med allt från administrativa handlingar som bygglov och avtal för privatpersoner till att sköta aviseringar och anordna informationsträffar för bostadsrättsföreningar.

Läs mer om Nordiska Inglasningar i Sveriges bygg- och fastighetstidning här.

Relaterade artiklar

Tillbaka till bloggen