Balkonginglasningar producerade i Sverige

En balkonginglasning ger dig som bostadsägare en fristad från väder och vind och ger dig ett utrymme som är så mycket mer än bara en balkong eller uteplats för soliga dagar och varma sommarkvällar.

 

En svensktillverkad balkonginglasning gynnar miljön

Eftersom inglasningen också kan leda till en värdeökning så är det naturligt att balkonginglasningar också blir alltmer vanliga. Frågan många ställer sig är hur man försäkrar sig om att man får den högsta möjliga kvaliteten när man väljer balkonglösning.

Ett tips är att välja en balkonginglasning designad, producerad och tillverkad av en Svensk leverantör!

 

Fördelar med Svenskproducerade inglasningar av balkongen

Service: När du använder dig av en svensk leverantör blir det automatiskt lättare att få dels den kundservice du förtjänar som kund, men även service i form av skräddarsydda lösningar för svenska förhållanden. En hantverkare med erfarenhet av svenska balkonglösningar kan också ge dig bättre råd och tips när det kommer till utförande och underhåll.

Trygghet: Det finns en trygghet i att veta att materialet och produkten, i detta fall en balkonginglasning, under varje steg av sin produktion varit föremål för Svenska lagar, regleringar och kvalitetskontroller. Det är också tryggt att veta att svenska garantier och regler gäller både köpet och bygget av en balkonginglasning.

Positivt för ekonomin: En balkonginglasning behöver inte endast gynna din personliga trivsel och vara ett trevligt utrymme i bostaden. När du köper en Svenskproducerad balkonglösning så bidrar du till att skapa en levande Svensk byggindustri och byggbransch. Detta är i sin tur något som lyfter landets ekonomi och kan generera nya arbeten för Sverige.

 

Inglasningar i Eskilstuna

Vi på Nordiska Inglasningar levererar Svenskproducerade balkonginglasningar från vår egen fabrik i Eskilstuna.

Vi designar och producerar våra egna balkonginglasningssystem i vår egen fabrik i Eskilstuna. Dessa system är av högsta kvalitet, anpassade för Skandinaviska väderförhållanden och finns i många olika variationer.

Våra lösningar monteras enligt samma systematik som många ytterväggar och uppfyller därför ovanligt höga krav för hållbarhet, bärighet och isoleringsegenskaper.

Processen för att genomföra en av våra balkonglösningar är mycket enkel. Första mötet är med en säljare som kostnadsfritt går igenom våra olika alternativ och utför en kostnadsanalys. Om du väljer att gå vidare utför vår tekniker de slutgiltiga mätningar som behövs, sedan hjälper vi dig med bygglov och de avtal som kan krävas med en eventuell bostadsrättsförening. När detta är klart kommer en av våra projektledare ta kontakt med dig och komma överens om ett bra tillfälle för montören att installera din balkonginglasning.

 

Eftersom vi på Nordiska Inglasningar själva kontrollerar alla steg i vår produktions- och säljprocess så kan vi ge kunderna en svensktillverkad kvalitetslösning till ett bra pris!

Kontakta oss och boka en kostnadsfri konsultation!

Relaterade artiklar

Tillbaka till bloggen