Balkonginglasningar i bostadsrättsförening (BRF)

Fler i samma förening = Bättre Pris

Spara pengar genom att utföra mer än en balkonginglasning i er Bostadsrättsförening.

 

Om du är del av en bostadsrättsförening och intresserad av att genomföra en balkonginglasning kan det vara en klok idé att först kolla med resten av föreningens medlemmar om de också skulle vara intresserade.

Ju fler medlemmar i föreningen som är intresserade, ju billigare blir också priset för varje enskild inglasning. Detta är inte bara en princip som gäller balkonginglasningar, utan även många andra hantverksjobb. I vissa fall kan till och med närliggande bostadsrättsföreningar förhandla tillsammans för ett ännu bättre pris.

Genom att gå ihop och förhandla om era balkonginglasningar gemensamt som bostadsrättsförening, får ni alla ett bättre pris och kan även förhandla fram prisgarantier.

 

Billigare inglasningar

  •         Samordnad Montering

Vår totala arbetstid minskar eftersom många steg i monteringsprocessen kan utföras smidigt i större skala, jämfört med om vi hade utfört enskilda monteringar

  •         Kollektiv Planering

Planeringsprocessen effektiviseras också och om du delar den totala planeringstiden med antalet enheter som ska glasas in så blir planeringstiden per enskild bostad kortare.

  •         Mindre Framkörning

När ett företag utför ett arbete på plats så brukar alltid en framkörningsavgift faktureras för att yrkesmännen ska ta sig till platsen. Om du är ensam om ett projekt är det du som står för denna/dessa avgifter, men om ni utför arbetet som en förening delas den antingen upp på samtliga medlemmar eller betalas direkt ifrån föreningens kassa.

  •         Gemensam Transport

När flera medlemmar utför samma typ av arbete med med en gemensam leverantör så kan materialet till arbetet levereras gemensamt vilket driver det totala priset på arbetet nedåt. Om du tar oss på Nordiska Inglasningar som exempel så transporterar vi material direkt från vår fabrik i Eskilstuna, ifall vi kan leverera 10 balkonglösningar per transport istället för 1 så minskar transportkostnaderna således med nästan 1000%.

  •         Ett Mer Attraktivt Arbete

Det är ingen hemlighet att företag och hantverkare ofta värdesätter stora jobb och att arbete åt en bostadsrättsförening oftast utgör ett större jobb. Detta ger er förening mer yta att förhandla om priset, för att kunna erbjuda varje enskild medlem den lägsta möjliga kostnaden.

 

Nordiska Inglasningar samarbetar med er förening!

På Nordiska Inglasningar utför vi dagligen balkonginglasningar åt både privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har därför omfattande erfarenhet när det kommer till båda delarna och förstår väl vilka behov och frågor som en bostadsrättsförening vill ha uppfyllda och besvarade.

Våra balkonglösningar är designade för Nordiska förhållanden. De är svensktillverkade och levereras från vår egen fabrik i Eskilstuna.

VI hjälper er förening med alla administrativa uppgifter som t ex bygglov och ritningar och vi kan även arrangera en informationsträff med föreningen där alla medlemmar kan få sina uttrycka sina idéer och få svar på eventuella frågor.

Så varför inte ta första steget och kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Relaterade artiklar

Tillbaka till bloggen