Är du intresserad av en
balkonginglasning?

Bara 5 steg till ett eget uterum!

5 enkla steg till ett uterum


Att skaffa ett uterum eller få mer information är lätt, följ bara de 5 stegen nedan:

1. Kontakta en Säljare på Nordiska Inglasningar

Detta gör du lättast genom att maila eller ringa växeln och fråga efter en ledig säljare. Kontaktuppgifterna och intresseanmälan hittar du på denna hemsida.


Glada kunder med uterum

2. Boka ett Kostnadsfritt Hembesök

Tillsammans med vår säljare bokar du in ett lämpligt datum för ett Kostnadsfritt Hembesök där en förutsättningsanalys genomförs för att kunna lämna ett pris.

På mötet som tar ca en timme får du broschyrer och en intressant presentation av de olika lösningarna som vi erbjuder. Här har du möjlighet att diskutera vilken lösning och tillbehör just du är intresserad av att få mer information om. Vi har såklart också med oss en modell som du kan se och klämma på för att vara helt säker.

På mötet har du även möjlighet att tillsammans med säljaren diskutera olika Avbetalningsalternativ som sträcker sig ända upp till 12 år.


3. Om du väljer att gå vidare med Oss

När du accepterat Vår offert kontaktar en Tekniker dig för att boka ett hembesök där exakta mått och slutgiltiga konstruktion fastställs. Här säkerställs att Du får en produkt som håller högsta klass anpassad för just Dig och dina krav.


Glada kunder med uterum

4. Din projektledare bokar ett Montagedatum

När Vår tekniker inkommit med alla uppgifter så kontaktas du av Din personliga projektledare hos Oss. Här bokar Ni tillsammans in ett lämpligt montagedatum där en Certifierad Montör kommer till dig och monterar Din nya inglasning.


5. Njut av Ditt nya Uterum

När installationen är klar överlåts inglasningen till Dig och du kan Nu i Lugn och Ro njuta av alla fördelar tillsammans med nära och kära. Och glöm inte att din bostad just stigit betydligt i värde!

Vi är helt säkra på att Dina förväntningar kommer att överträffas!


Intresserad?Boka en kostnadsfri visning av vårat uterum!