Byggherrar &
Bostadsrättsföreningar

Detta är för dig som representerar en bostadsrättsförening eller är byggherre och söker en trygg och säker leverantör för inglasningar eller uterum.

Byggherre & BRF


Vi hjälper dig hela vägen

Vi är vana och arbetar kontinuerligt med bostadsrättsföreningar och hjälper Er med allt från administrativa handlingar som bygglov och ritningar till att sköta aviseringar och informationsträffar för de boende. Vi svarar på frågor och ställer upp oavsett om ni bara är nyfikna rent informationsmässigt eller skall upphandla ett projekt så tveka inte att kontakta oss!

Bättre priser och hög kvalité

Genom att ni går samman flera i en förening eller köpa in flera inglasningar eller uterum samtidigt finns möjligheten till väldigt attraktiva priser och upplägg med prisgarantier. Detta tack vare att vi äger vårt egna system, har egen tillverkning och eget montage så kan vi pressa kostnaderna utan att tumma på kvalitén.

Enkelt och smidigt - vi sköter allt

Det bästa sättet för Er att få mer information är att kontakta oss via telefon eller via hemsidan och boka ett förutsättningslöst möte där vi går igenom förutsättningarna och presenterar de lösningar som finns att tillgå. På detta möte informerar vi om allt ni behöver veta både vad gäller produkterna och det administrativa vilket kommer hjälpa till i framtida beslutsfattande.

Vi är vana att sköta hela ledet från start till mål och garanterar att överträffa Era förväntningar! Kontakta oss så berättar vi mer!


Intresserad?Boka en kostnadsfri visning av vårat uterum!