”Resultatet av balkonginglasningen är helt klar över förväntan och servicen har vart väldigt bra! Helt suverän! Jag berättar ofta om min inglasning när jag möter någon och tipsar dem om Nordiska Inglasningar.” 

Björne, Tyresö

”Nordiska Inglasningar har varit väldigt professionella från första kontakt till färdigställningen av vårt uterum. Det finns inga tvivel på att vi fått den produkt vi ville ha!” 

Soehil, Handen

”Nordiska Inglasningar har varit jättetrevliga att ha att göra med och montörerna städade iordning efter sig, vilket inte är så vanligt! Jag tipsar alla mina gäster om uterummet från Nordiska Inglasningar när jag har besök hemma!” 

Mona, Nacka

”Uterumssystemet är väldigt bra! Vi känner skillnaden i temperatur på vår balkong och grannens. Vår isolerar bättre! Dessutom gör den vitlackerade insidan balkongen så mycket ljusare ut än tidigare. Vi är imponerade av era montörer och hur tidseffektivt de arbetade. Det är otroligt vad snabbt det gick!”

Torsten, Tumba

”Montörerna jobbade till klockan 23:00 på kvällen för att få balkonginglasningen klar och skötte det så bra att jag i alla fall inte fått klagomål från grannarna!” 

Karin, Nacka