Nöjda kunder

Vi kan glädjas över att vi fått en otroligt bra respons från våra kunder och kan stolt presentera några av dem här.

KUNDEN I FOKUS


Vår målsättning är att ständigt ha de i särklass bästa produkterna på marknaden och att aldrig sluta förvåna! Vi är i ständig utvecklig för att bli bättre och strävar alltid efter att ha 100% kundnöjdhet både vad gäller våra produkter och service!


"Nordiska Inglasningar har varit jättetrevliga att ha att göra med och montörerna städade iordning efter sig, vilket inte är så vanligt!"

"Jag tipsar alla mina gäster om uterummet från Nordiska Inglasningar när jag har besök hemma!"

Mona, Nacka

"Uterumssystemet är väldigt bra! Vi känner skillnaden i temperatur på våran balkonginglasning och grannens. Våran isolerar bättre! Dessutom gör den vitlackerade insidan balkongen så mycket ljusare än tidigare!"

"Vi är imponerade av era montörer och hur tidseffektivt de arbetade! Det är otroligt vad snabbt det gick!"

Torsten, Tumba

"Montörerna jobbade till klockan 23:00 på kvällen för att få balkonginglasningen klar och skötte det så bra att jag i alla fall inte fått klagomål från grannarna!"

Karin, Nacka

"Resultatet av balkonginglasningen är helt klar över förväntan och servicen har vart skitbra! Helt suverän!"

"Jag berättar ofta om min inglasning när jag möter någon och tipsar de om Nordiska Inglasningar"

Björne, Tyresö

"Nordiska Inglasningar har vart väldigt professionella från första kontakt till färdigställningen av vårt uterum. Det finns inga tvivel på att vi fått den produkt vi ville ha!"

Soehil, Handen

"Uterummet uppfyller mina förväntningar på hur en inglasning ska vara! Systemet är lätt att använda och det är enkelt att tvätta av glasrutorna!"

Sune, Trångsund

"Erat bemötande har vart alldeles utmärkt och erat uterumssystem är enkelt att öppna jämfört med andra balkonginglasningar!"

Lars, Bromma
Intresserad?Boka en kostnadsfri visning av vårat uterum!