Kundanpassade uterum
& inglasningar!

Med ett uterum förlängs sommaren! Än bättre, man spar energi på uppvärmning och minskar buller som kommer utifrån.

Uterum & Inglasningar


Vad är då skillnaden på en traditionell inglasning och ett uterum? Jo, den främsta skillnaden är att inglasningen är avsedd att vara som ett sofistikerat regn och vindskydd. Detta betyder i praktiken att det både regnar och snöar in på balkongen vilket de inte gör på en uterumslösning.

Uterumslösningen är till för att du ska kunna nyttja balkongen i betydligt högre utsträckning även under kallare och regniga dagar. Detta åstadkoms genom en mer påkostad konstruktion likt lösningar till kommersiella fastigheter såsom restauranger och café.


Balkonginglasning med blomlådor

Anpassningsbart för att passa dina behov

Inglasningarna skräddarsys helt efter dina förutsättningar och mått. Varianterna är flera med olika grad av väderskydd, funktion och utseende. Detta gör att vi garanterat har en lösning som passar just dig perfekt!


Njut av din balkonginglasning

Kort leveranstid

Tack vare att vi har egen effektiv produktion utan behovet att vara beroende av någon utomstående fabrikant så har det förekommit att vi levererar på så kort tid som tre arbetsdagar. Detta hör såklart inte till vanligheten men en leverans på ett par veckor är fullt normalt.

Om olyckan skulle vara framme och ett glas går sönder kan det vara skönt för dig att veta att vi tillverkar ett nytt på några få dagar och inte 8-10 veckor som annars är normalt...


Glada kunder med uterum

Hög kundnöjdhet

Vi lyssnar ständigt till våra kunder för att ständigt förbättras. Något vi ofta får höra är att våra kunder blir förvånade hur pass bra det blev efteråt. Många av våra kunder har dessutom haft inglasat redan innan men valt att byta ut dessa till ett komplett uterumspaket vilket borgar för ett gott betyg.


Konkurrenskraftiga balkonginglasningar

Vi tål att jämföras

Eftersom att vi ständigt strävar efter vårt främsta mål -att tillhandahålla de i särklass bästa produkterna med avseende funktion, kundnytta, design och kvalité - så ingår det också i vårt dagliga arbete att jämföra oss med andra vilket vi tycker att även ni skall göra innan ni bestämmer er för att anlita Oss.

Vi söker ständiga förbättringar och utvecklingen av våra produkter stannar aldrig av. Vår största inspirationskälla är all den feedback vi får från er som kunder och ser på så vis till att hålla oss på topp.


Balkong med isolerat uterum

Inbjudande, hållbart och praktiskt - Känsla för kvalité, design & konstruktion

Något som ligger oss varmt om hjärtat är utveckling av nya system och lösningar. Vi älskar att vara kreativa och har ett öga för design.

Vi lägger stora resurser på att våra produkter skall vara tilltalande för ögat och inte bara funktion, likt att kocken vill att maten ska vara fint upplagd och inte bra tillagad bra för att smaka gott.

Vårt mål är att balkongen skall kännas lika varm och inbjudande som vilket rum som helst i lägenheten.

Vi tänker på allt från att dölja skruvar och ha mjuka kanter till att kombinera snygga varmvita nyanser blandat med inslag av svarta detaljer för en perfekt kontrast.


Maskinhall med Elumantec

Bra priser & hög kvalité - Egna system, egen produktion och egen utveckling

Tack vare att vi rymmer allt inom våra egna väggar så blir vi också otroligt flexibla, effektiva ock konkurrenskraftiga.

Genom stora råvaruinköp och lagerhållning i kombination med att vi äger det egna systemet och har egen högteknologisk maskinpark kan vi få ner våra kostnader betydligt.

Detta leder i sin tur till att vi kan vi hålla priser så pass låga att det är intressant för balkongägare att investera.

Inte sällan har vi kunnat leverera ett uterum till samma pris som en traditionell inglasning utan att tumma på kvalité.

Skicka därför en förfrågan även om du bara är ute efter en lättare lösning. Vi har något för alla!


Intresserad?Boka en kostnadsfri visning av vårat uterum!